Direct la continutul paginii »

Doriot Dent SRLDoriot Dent a fost înfiinţată în 1997, iar de atunci reprezentăm un nume de referinţă, un standard de profesionalism pe piaţa produselor stomatologice şi de tehnică dentară.

Siguranţa, consecvenţa, deschiderea şi grija pentru clienţi definesc Doriot Dent.

Una dintre pietrele de hotar în dezvoltarea firmei a fost colaborarea cu firma germană Bego.

Am început prin a aduce produse Bego din Ungaria, întrucât la acea vreme anonimatul nostru nu era compatibil cu cerinţele (fireşti de altfel) pe care le are BEGO de la un partener de afaceri. Din 2002 Bego este unul dintre furnizorii noştri, iar colaborarea noastră a fost onorată cu un premiu de excelenţă din partea companiei germane, premiul Wilhelm Herbst.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Doriot Dent SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Doriot Dent SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Doriot Dent SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.088