Direct la continutul paginii »

Bentley Romania SRLBentley Romania SRL este subsidiara companiei Bentley Instruments INC din Statele Unite ale Americii (www.bentleyinstruments.com), unul dintre cei mai cunoscuti producatori mondiali de instrumente analitice pentru determinarea calitatii laptelui si produselor lactate.

Pentru a mentine cel mai inalt nivel al calitatii serviciilor noastre, similar cu cele ale companiei-mama din SUA dar si cu restul producatorilor de talie mondiala reprezentati in Romania, am implementat standardele de calitate si de mediu ISO 9001 si ISO 14001.

Astfel, oferim servicii complete de vanzare si post-vanzare: consultanta, demonstratii practice, seminarii, service in garantie si post-garantie, instruire personal samd.

In calitate de subsidiara Bentley, suntem implicati, la fel ca si restul subsidiarelor, in 2 sectoare principale de activitate:

- Echipamente/aparatura de laborator

- Echipamente pentru ferme zootehnice/mediu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bentley Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bentley Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bentley Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.