Direct la continutul paginii »

Oncoscan SRLOncoScan este reprezentanta exclusiva in Romania a companiilor Matritech GmbH/ Matritech, Inc. – producatorii unicului test rapid de depistare precoce si monitorizare a cancerului de vezica, NMP22® BladderChek™, si ai Bioniche Pharma – producatorul solutiei instilabile cu acid hialuronic, Cystistat®.

Scopul nostru este diversificarea gamei cu produse similare care sa vina in sprijinul pacientilor pentru imbunatatirea calitatii vietii lor.

Pentru a va furniza informatii mai amanuntite referitoare la produsele noastre sau pentru a lansa o comanda, va rugam sa va inscrieti in Club Oncoscan.

Va informam ca de acum inainte testele NMP22® BladderChek™ vor aparea sub licenta Alere ™ – Inverness Medical intrucat compania Matritech Inc. si Matritech GmbH au fost integrate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Oncoscan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Oncoscan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Oncoscan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.796