Direct la continutul paginii »

Hauraton Romania SRLPastrarea lacurilor si raurilor curate precum si reciclarea apelor menajere sunt cerintele fundamentale pentru o dezvoltare economica a mediului inconjurator.

Pentru a nu aduce daune naturii, apa contaminate trebuie tratata inainte de a reintra in mod direct sau indirect inapoi in circuitul sau natural. Procedeul mecanic de separare este conceput pentru a separa amestecul de substante

Principiul operational de separare a grasimilor si hidrocarburilor usoare se bazeaza pe diferenta de densitate dintre apa si componentele de care este separata.

Fiecare sistem in parte este masurat si alcatuit intocmai pentru a se potrivi cerin- telor constructiei, in acest fel garantandu-se pentru multi ani si efcacitatea tratamentului apei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hauraton Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hauraton Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hauraton Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.