Direct la continutul paginii »

Patela Serv Com Impex SRLCompanie cu capital integral Romanesc, fondata in anul 1993. reprezentand firmele Britanice HPC HEALTHLINE si ORVEC MICROGARD LTD.

Politica de preturi intampina necesitatile de calitate ale clientelei la preturi atractive, ajutand astfel la largirea pietei de desfacere inafara granitelor Romaniei.

Cu o echipa tanara, dedicata clientelei, oricand la dispozitia Dvs, compania noastra s-a impus pe piata produselor de unica folosinta, inregistrand in portofoliu de clienti unele din cele mai importante comapnii din Romania.

Cotiere pentru protectia manecii, din polietilena cu elastic la capete. Culori Albastru, Alb, Rosu Stoc Permanent

Manusi latex pentru industria alimentara

Dispenser pentru cutii manusi latex.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Patela Serv Com Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Patela Serv Com Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Patela Serv Com Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.267