Direct la continutul paginii »

Medline SRLCompania Medline a fost fondata in anul 2007. In acea perioada tinerii membri ai echipei, crazand cu adevarat in abilitatile si experienta lor, au hotarat ca a venit timpul sa demonstreze ca pot face mai mult impreuna.

Medline - Conceput pentru sanatate. Medline este partenerul ideal atunci cand doriti servicii sigure si de calitate.

Au combinat cunostintele cu abilitatile dobandite, in interiorul s istemului de sanatate, si cu vointa de netagaduit construind o echipa puternica si de succes.

Tinta noastra este ca in urmatorii ani Medline sa devina un partener strategic in sistemul de sanatate atat in ceea ce priveste serviciile conexe cat si prin implicarea in proiecte de sanatate publica si management sanitar.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Medline SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Medline SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medline SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.007