Direct la continutul paginii »

Viola Total SRLVIOLA SRL ofera laboratoarelor medicale, de cercetare stiintifica, din invatamantul universitar, preuniversitar, o gama completa de echipamente, consumabile, reactivi. Produsele comercializate sunt de import, realizate de companii cu renume mondial in aceste domenii.

H+P Labortechnik produce autoclave electrice din inox de peste 35 de ani. Datorita calitaţii si a conceptiei modulare implementate, seria VARIOKLAV a devenit cunoscuta in intreaga lume. Majoritatea laboratoarelor moderne de microbiologie sunt dotate cu modelele VARIOKLAV.

Dispune de patru programe speciale de racire pentru diversele materiale sterilizate: medii de cultura, materiale infecte sau instrumentar chirurgical.

Balantele tehnice si analitice produse de Shimadzu se remarca prin precizie, design si fiabilitate, calitati specifice producatorilor japonezi. Posibilitatea conectarii la computer sau la alte sisteme care pot folosi direct valoarea masurata, fac ca aceste balante sa fie necesare in orice laborator modern.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Viola Total SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Viola Total SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Viola Total SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.941