Direct la continutul paginii »

Mlm Medical SRLMLM MEDICAL importator si distribuitor de consumabile medicale, va ureaza bun venit pe site-ul companiei si va invita sa aflati mai multe informatii despre produsele comercializate.

Eficienta unui act medical este asigurata in mare parte de catre consumabilele medicale utilizate in timpul prestarii actului medical.

MLM MEDICAL a fost infiintata in mai 2003 pentru a oferi alternativa unui distribuitor profesionist de produse paramedicale si a asigura satisfactia clientilor sai.

De atunci baza de produse distribuite a crescut constant urmand cerintele partenerilor nostri.

Gama de produse importate sa acopere importante sectiuni ale spitalelor, precum: anestezie, urologie, sterilizare, chirurgie, blocul operator, consumabile medicale de uz comun, instrumente chirurgicale, mobilier medical etc.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mlm Medical SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mlm Medical SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mlm Medical SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.462