Direct la continutul paginii »

Danson SRLDanson este o firma cu traditie in domeniul distributiei de aparatura medicala. Principala linie de afaceri e constituita din distributia ecografelor produse de catre firma Samsung-Medison, aparate ce se disting printr-un raport performante/pret dintre cele mai bune si prin tehnologii inovatoare.

Danson are o echipa de profesionisti, oameni cu experienta, care pot oferi consiliere cu privire la alegerea celor mai bune solutii – cand vine vorba de o investitie in aparatura medicala. Interesul clientului primeaza. 

Danson asigura garantia si service-ul tuturor aparatelor vandute. Incidentele de service sunt rezolvate prompt.

Pentru achizitiile ce depasesc o anumita valoare, Danson poate asigura finantare directa in sistem leasing, fara sa fie nevoie de formalitatile birocratice specifice bancilor sau de garantii suplimentare.

Contactati-ne si va vom trimite o oferta personalizata ! Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Danson SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Danson SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Danson SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Danson SRL


30.083