Direct la continutul paginii »

Sante International SRLFirma SANTE INTERNATIONAL S.A. este prezenta pe piata romaneasca din anul 1992, iar in anul 2000 Sistemul Managementului Calitatii a fost certificat de catre DQS- Germania conform SR EN ISO 9002.

IMPORTUL DE APARATURA, ECHIPAMENT MEDICAL SI CONSUMABILE, dintre care enumeram:
aparatura de laborator

echipamente pentru sali de operatie (mese de operatie, lampi scialitice, aspiratoare chirugicale, elecrocautere si electrobisturie, aparatura de anestezie si ventilatie, instalatii pentru apa sterila).

aparatura de diagnostic (tensiometre, stetoscoape, otoscoape, oftalmoscoape, laringoscoape, glucometre, electrocardiografe)

consumabile:

reactivi
dezinfectante (pentru suprafete, instrumentar, tegumente)
catetere si sonde (pentru chirurgie generala, ATI, urologie, dializa, obstretica- ginecologie, cardiologie interventionala si diagnostica etc)
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sante International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sante International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sante International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.721