Direct la continutul paginii »

Medika H & S Impex SRLMedika H&S Impex este prezenta pe piata romaneasca din anul 1995.

Am devenit cunoscuti pe piata de echipamente medicale electronice, fiind importatori si distribuitori ai unora dintre cele mai importante companii din aceasta industrie.

Echipamentele noastre se adreseaza atat spitalelor cat si cabinetelor particulare, iar companiile ale caror produse le distribuim sunt lideri mondiali pe aceasta piata.

Sistemul ECG CARDIAX poate monitoriza simultan timp nelimitat pe 3, 6 sau 12 canale si poate memora la comanda înregistrari de 8, 16 sau 32 de secunde. Utilizarea modulului Long play permite memorarea unor înregistrari de lunga durata (pâna la 24 ore).

Electrocardiogramele memorate se pot tipari cu orice tip de imprimanta pe hîrtie obisnuita format A4.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Medika H & S Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Medika H & S Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medika H & S Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.243