Direct la continutul paginii »

E & G Cosmetic SRLE&G Cosmetic va pune la dispozitie o larga varietate de produse cosmetice si accesorii hoteliere pentru imbunatatirea calitatii serviciilor dumneavoastra si a confortului clientilor dumneavoastra.

Pentru a va putea servi in cel mai scurt timp, dispunem in permanenta de un stoc din cele mai cautate produse, dar exista si posibilitatea de a comandaun set de produse personalizate care sa va prezinte cu eleganta.

Scopul nostru este oferirea de servicii de cea mai buna calitate la preturile cele mai convenabile.

Calitatea produselor si serviciilor noastre va este garantata de clientii nostri, printre care amintim: Hotel Iaki- Mamaia, Perla Majestic Grup (Hotel Perla, Hotel Majestic - Mamaia, Hotel Majestic - Olimp), Club Scandinavia - Mamaia, Hotel Doina - Neptun, Hotel Meteor - Cometa - Jupiter, New Montana - Sinaia, Crystal Palace - Bucuresti, Sky Gate - Bucuresti, Hotel Class - Bucuresti, Hotel Gala - Oradea, Hotel Elite - Oradea, Hotel Stil - Cluj, Hotel Comfort - Cluj si alteleContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale E & G Cosmetic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre E & G Cosmetic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii E & G Cosmetic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.611