Direct la continutul paginii »

Palmed Group SRLPALMED GROUP este o companie tanara si dinamica, ce si-a inceput activitatea in anul 2004 cu echipament medical, aparatura si seturi de instrumente pentru chirurgie, consumabile pentru A.T.I. si bloc operator.

Suntem pregatiti sa punem in valoare cunostiintele, priceperea si experienta noastra, in domeniul business-ului medical, pentru a deveni unul din partenerii de incredere de pe piata romaneasca de echipamente si dispozitive medicale.

Politica noastra comerciala, se bazeaza pe contactul direct cu beneficiarii, calitatea produselor si a serviciilor, precum si solutiile integrate oferite clientilor nostri, bazate direct pe nevoile acestora, ne-a adus, intr-o relativ scurta periaoda de timp, in pozitia de a fi reprezentanti in Romania pentru producatori de renume international in domeniul echipamentelor si dispozitivelor medicale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Palmed Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Palmed Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Palmed Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.811