Direct la continutul paginii »

Medical Corp SRLAcest site apartine firmei Medical Corp SRL, cu sediul in Sibiu, str. Ghe Lazar nr 8, inregistrata la RC cu nr. J32/451/98, CUI RO 10770287, tel/fax 004.0269.245532.
Firma a fost infintata in anul 1998, fiind prima firma din tara care s-a ocupat cu transportul probelor biologice intre laboratoare.


Fata de majoritatea firmelor din Romania care detin megazine virtuale, Medical Corp realizeaza majoritatea vanzarilor prin intermediul canalelor de distributie clasice.

Pentru livrarea produselor comandate oriunde în tarã, functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de platã aleasã, la valoarea produselor comandate se va adãuga si valoarea calculatã a transportului. Pentru orasele unde nu avem reprezentanti de vanzari transportul este asigurat de firma Urgent Curier cu termen de livrare 48 de ore, sau cu posta romana in mediul ruralcu,taxa suplimentara de transport vi se va comunica la confirmarea comenzii.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 4 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale Medical Corp isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare anuntind clientul despre aceasta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Medical Corp SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Medical Corp SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medical Corp SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.089