Direct la continutul paginii »

Pintexim SRLPINTEXIM SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata în 1994, avand ca obiect principal de activitate fabricarea si distributia produselor si ambalajelor din hartie si carton, editarea cartilor, brosurilor si altor publicatii, fabricarea articolelor de papetarie si birotica, toate dupa modele de conceptie proprie.

Oferta PINTEXIM SRL cuprinde articole de papetarie si birotica in numar de peste 1500 repere ce provin din productia proprie, indigena si din import .

Compania PINTEXIM SRL va poate sprijini in activitatea dumneavoastra de aprovizionare prin:
• Articole de papetarie : caiete, bloc notes-uri, registre, repertoare, rezerve caiet mecanic.
• Articole de arhivare: dosare, bibliorafturi, caiete mecanice, cutii din carton, sfoara, mape de plastic si carton plastifiat, clipboard – uri,etc.
• Articole din hartie si carton: hartie de scris, hartie copiator, hartie imprimanta A4 si A3 in 1- 4 exemplare, cartoane albe si color, cartoane pentru carti de vizita, formulare tipizate, calc.
• Articole promotionale: agende si calendare, felicitari.
• Accesorii pentru birou: cub hartie cu suport, post – it, capsatoare, perforatoare, agrafe, capse, scotch, indigo, lipici, tus pentru stampile, tusiere, tavite pentru documente, suporti verticali pentru reviste, suporti instrumente de scris, etc.
• Tehnica de calcul si consumabile: calculatoare de birou, tonere, cerneala, dischete, CD-uri, DVD-uri etc.
• Produse pentru copy shop: folii pentru laminat si indosariat, spire pentru indosariere, etichete autocolante, drapele, fanioane, harti de perete, etc.
• Articole de prezentare si afisare: panouri de pluta si magnetice, flipchart-uri, whiteboard-uri, consumabile.
• Instrumente de scris si rechizite : pixuri, stilouri, markere si evidentiatoare, rollere, acuarele, tempera, carioca, creioane, ghiozdane, penare, pensule, radiere, corectoare, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pintexim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pintexim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pintexim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.