Direct la continutul paginii »

Zara 2005 SRLOferim scolarizarea pentru categoriile A, A1, B si B1, atat prin parcul de automobile cat si salile de curs in care se insusesc cunostintele teoretice de legislatie auto. Inca de la infiintare Scoala de soferi Zara a prezentat un partener de incredere pentru cei care doresc sa obtina permisul de conducere. Acest lucru se reflecta in primul rand in gradul de promovabiliate al cursantilor.


Cazierul celui care doreste sa efectueze cursurile scolii de soferi nu trebuie sa prezinte condamnari pentru vreuna din infractiunile prevazute de art. 22 aliniatul 4 din Decretul 328/1966 (infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice, omor, lovire sau vatamare cauzatoare de moarte, vatamare corporala grava, talharie, ultraj cu violenta, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zara 2005 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Zara 2005 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zara 2005 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.302