Direct la continutul paginii »

Globe Sys Computers SRLGLOBE SYS COMPUTERS, este autorizată (Autorizaţia nr.10/253/03.07.2008), în temeiul Ordonanţei Guvernului Romaniei nr.129/2000 republicată, privind formarea profesională a adulţilor, să organizeze cursuri de calificare în meseria Confecţioner asamblor articole din textile. La solicitarea societăţilor, aceste cursurile se pot organiza la sediul acestora. Durata cursului este 360 de ore (aprox. 2 - 2,5 luni).

Echipa noastră vă stă în permanenţă la dispoziţie, pentru a vă furniza orice detalii sau informaţii suplimentare, care v-ar putea fi necesare pentru o cât mai bună înţelegere a procesului de formare profesională.

Din anul 2001, împreună cu A.J.O.F.M. Buzãu, a organizat cursuri de calificare în diferite meserii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Globe Sys Computers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Globe Sys Computers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Globe Sys Computers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.946