Direct la continutul paginii »

Isac SRLPrincipalul avantaj la Scoala de Soferi ISAC este ca sala de legislatie este autorizata sa tina examenul scris ,fapt care va ajuta elevul sa scoate rezultate mai bune deoarece este obisnuit cu atmosfera.

La sediu exista un laborator psihologic iar cursurile de legislatie rutiera se tin intr-o sala autorizata, unde se va tine si examenul final.

In perioada de scolarizare se urmareste efectuarea de catre cursant a manevrelor de intoarcere, mersul inapoi, plecarea din rampa, parcarea laterala, cu spatele, parcarea cu fata.

Pana acum am pregatit elevii nostii avand o promovabilitate crescuta. In scoala noastra activeaza instructori cu experienta bogata si care se pot adapta diferitelor tipuri de temperamente si personalitati ale cursantilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Isac SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Isac SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Isac SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.497