Direct la continutul paginii »

Auto Delta SRLPrin serviciile oferite scoala de soferi Auto Delta si-a castigat un loc bine meritat in ierarhia celor mai bune scoli de soferi.


Fapt atestat de premiul al-II-lea in topul firmelor din judetul Timis si rezultatele foarte bune obtinute de cursantii nostri la examenul pentru obtinerea permisului de conducere.


Va puteti inscrie si incepe cursurile in vederea obtinerii permisului de conducere cu 90 de zile inaintea implinirii varstei de 18 ani pentru categoriile A, B, BE, C si CE respectiv 16 ani pentru subcategoriile A1 si B1.


Acte necesare la inscriere
Carte de identitate (buletin)
Un avans de 200 RON la inscriere, restul taxei de scolarizare se poate achita in rate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Delta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Delta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Delta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.184