Direct la continutul paginii »

Gold Car Prest SRLPregatirea teoretica se desfasoara in conditii optime, cu profesori experimentati, deschisi, si care va vor raspunde cu placere la toate intrebarile adresate de dumneavoastra.
Instructorii cu care veti invata tainele condusului va vor pregati pentru viata de zi cu zi ca participant la trafic, nu doar pentru sustinerea examenului pentru permisul de conducere.

Fondata in anul 1993, scoala de soferi Gold Car Prest incearca prin personalul si prin baza logistica pe care o pune in serviciul cursantilor sa ofere cele mai bune conditii de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere, categoria B.

Daca reuseste sau nu, ramane sa constatati dumneavoastra, dar noi credem ca existenta in aceasta piata inca din anul 1993, vorbeste de la sine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gold Car Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gold Car Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gold Car Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.079