Direct la continutul paginii »

Castelul Piratilor SRLDoresti sa organizezi ceva special copilului tau? Un CARNAVAL deosebit cu personajele preferate este exact ce iti doresti:

Inchirieri costume pentru carnaval (*perioada de inchiriere 24h) Costume hazlii pentru ocaziile noastre sau ale voastre!

Vino la Castelul Piticilor si organizeaza-i copilului tau o petrecere de neuitat! Jocuri distractive, dans, sampanie, tort, artificii, confetti, picturi pe fata, Karaoke... toate pentru cea mai reusita petrecere! Daca nu poti? ... Venim noi la tine!

Daca din gasca(grupa sau clasa) ta sunt minim 5 sarbatoriti care si-au serbat ziua la noi, special pt voi un tort delicios. Daca sunteti minim 10 sarbatoriti care ati ales locatia noastra veti avea pe langa cele 10 petreceri inca una pt toata gasca gratuit la noi sau in locatia aleasa de voi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Castelul Piratilor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Castelul Piratilor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Castelul Piratilor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.504