Direct la continutul paginii »

Calexis SRLEchipa de lucru îşi asumă răspunderea contractuală pentru realizarea obiectivelor fixate de comun acord cu Dumneavoastră. Toate proiectele sunt supervizate direct de către managerul firmei.

S.C. CALEXIS S.R.L este o firmă cu experienţă de peste trei ani în domeniul managementului resurselor umane. Compania a început să se extindă, având de anul trecut un nou sediu, în Bucureşti.

Avantajele conlucrării cu echipa Calexis sunt:
-personalizarea serviciilor
-garantarea impactului
-evaluarea angajaţilor
-experienţa însuşită
-oferta negociabilă

Calexis este o echipă multidisciplinară de profesionişti pregătită să contribuie la dezvoltarea susţinută a companiei Dumneavoastră.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Calexis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Calexis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Calexis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.872