Direct la continutul paginii »

Diana Cris Transglob SRLScoala de soferi pune la dispozitia d-voastra autovehiculele agreeate de R.A.R. , in permanenta curate si bine ingrijite, mereu intr-o perfecta stare de functionare, oferind astfel tot confortul de care aveti nevoie.

Scoala de soferi dispune de sediu propriu,dotat cu o baza materiala in conformitate cu noile Reglementari impuse de Uniurea Europeana,este agreat si autorizat de A.R.R..

Scoala de Soferi din Bucuresti-AutoDiana vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra, printr-un inalt profesionalism, menit sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti.

Profesorii de legislatie rutiera sunt dintre cei mai experimentati si sunt autorizati de Autoritatea Rutiera Romana.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Diana Cris Transglob SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Diana Cris Transglob SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Diana Cris Transglob SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.752