Direct la continutul paginii »

Euro Personal SRLProfesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienţă în domeniul formării profesionale a adulţilor, fiind flexibili şi receptivi la nevoile cursanţilor.

Pentru fiecare materie predată se oferă suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) şi alte informaţii utile.

Cursul de WinMENTOR este autorizat de producator, firma TH Junior, se preda la nivel de incepatori si avansati. Cursurile se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina cunostinte de utilizare a programului, indiferent daca detin sau nu cunostinte de contabilitate.

Pana in prezent, trainerii nostri au instruit peste 1.100 de persoane in utilizarea programului WinMentor la nivel incepatori si avansati. Cursurile sunt acreditate de producator, iar diplomele sunt recunoscute la nivel national.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euro Personal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euro Personal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euro Personal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.092