Direct la continutul paginii »

Minerva Company SACa Centru de Testare ECDL, se organizeaza cursuri de pregatire in vederea sustinerii si promovarii testelor pentru obtinerea “Permisului ECDL”, recunoscut de Consiliul European al Societatilor Informatice Profesionale si de Asociatia Nationala a Expertilor Formatori in Informatica, cel mai raspandit program de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator recunoscut la nivel international, in peste 140 de tari. Acest permis este un document standard care atesta faptul ca detinatorul lui poseda cunostinte de baza depsre Tehnologia Informatiei spre a folosi un calculator personal si aplicatii de calcul obisnuite la un nivel mediu de competenta.


Oferta noastra contine cursuri acreditate, atat la nivel national cat si international:
Recunoastere nationala:
- Manager Proiect
- Formator
- Competente
- Operator PC
- CAD
- MaseurContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Minerva Company SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Minerva Company SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Minerva Company SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.887