Direct la continutul paginii »

Keles SRLÎn cadrul cursului este asigurată pregătirea în vederea atestării sau avizării unei palete diversificate de activitaţi specifice transporturilor rutiere.

Pregătirea cursanţilor este asigurată de un colectiv de profesori cu experienţa în domeniu care au la dispoziţie baza materială destinată acestui scop.

Şcoala de şoferi profesionişti KELEŞ instruieşte în vederea obţinerii permisului de conducere categoria A, B, C, CE, D.

Puteţi deveni şofer cu adevarat urmând cursurile şcolii noastre. Este uşor să găsiţi o şcoală de conducători auto, însă a alege este un pic mai greu, dorinţa tuturor fiind asocierea serviciilor de calitate cu preţurile mici, accesibile. Noi venim în întâmpinare exact cu ceea ce aveţi nevoie!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Keles SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Keles SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Keles SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.564