Direct la continutul paginii »

Easy Learning SRLPentru a desfăşura un proces instructiv-educativ de calitate punem la dispoziţia copiilor o bază materială bogată care constă în: 5 săli de studiu echipate complet conform standardelor, o sală de recreere, o sală de mese, patru grupuri sanitare precum si o curte interioara linistita si cocheta.

Situat intr-o zona centrala a orasului, mai precis pe Strada Aurel Cosma (fosta Postavarul) la Numarul 4, KIZ CLUB AFTERSCHOOL reprezinta o solutie ideala pentru parintii foarte ocupati.

Dumneavoastră veniţi cu sărbătoritul.
De restul ne ocupăm noi: un meniu variat, torturi de diferite forme şi culori, o sală special amenajată, o curte primitoare, muzică numai bună de dansat jocuri interactive, dansuri haioase, o masă copioasă şi surprize din cele mai trăznite, şi un colectiv tânăr pus pe distracţie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Easy Learning SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Easy Learning SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Easy Learning SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.181