Direct la continutul paginii »

Geld Inc SRLDosarul necesar sustinerii examenului teoretic se va pregati de catre secretariatul scolii de soferi. la incheierea perioadei de scolarizare cursantul are dreptul sa sustina examenul teoretic la bacau fara o programare prealabila.tot in momentul sustinerii probei teoretice functionarul de la ghiseu va v-a anunta si data sustinerii probei practice de indemanare(traseu) care este in aproximativ o saptamanala Onesti de la data sustinerii probei teoretice.


Dupa terminarea orelor de legislatie care se vor finaliza cu un test de verificare a cunostintelor acumulate, incep orele de conducere care sunt 30 la numar si se pot face maxim doua pe zi dar nu in mai putin de patru saptamani.In ultimile sedinte de conducere se va efectua simularea examenului auto in urma caruia fiecare cursant primeste un calificativ ce face dovada nivelului de pregatire a viitorului conducator auto.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geld Inc SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Geld Inc SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geld Inc SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.486