Direct la continutul paginii »

Zambete De Copii SRLGradinita "Curcubeul veseliei" functioneaza permanent, inclusiv pe perioada verii. Singurele vacante sunt cea de Craciun (2 saptamani) si cea de Paste (5 zile).

In fiecare vineri un raport saptamanal care respecta curriculum 2008, programul zilnic, tema saptamanii. Acesta contine: tipul de activitate folosit la fiecare disciplina, poezia, povestea, cantecul invate si de asemenea lectia de limba engleza.

Vom incerca alaturi de dumneavoastra, parintii sa contribuim la educarea copiilor prin metoda jocurilor clasice nu a celor moderne (computer) si ii vom lasa sa decida modul in care vor sa-si insuseasca cunostintele noi. In tot ceea ce vom intreprinde vom respecta etapele prin care trebuie sa treaca copiii si de asemenea ritmul lor de lucru, aptitudinile, de asemenea dorintele parintilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zambete De Copii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Zambete De Copii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zambete De Copii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.503