Direct la continutul paginii »

Gradinita Magic Kids SRLProgramul este structurat pe grupe de varsta,prioritare fiind activitatile obligatorii.

Aveti la dispozitie cursuri de muzica, pictura pe sticla sau dans, cu instructori calificati, precum si cursuri sportive de inot sau tenis de camp.

Program normal - 8.00 - 13.00
- Mic dejun
- Activitati obligatorii
- Optionale
- Pranz

Program prelungit - 8.00 - 17.00
- Mic dejun
- Activitati obligatorii
- Optionale
- Pranz
- Somn
- Gustare
- Activitati reacreative

Colectivul este format din oameni cu experienta, cu referinte solide si care au dovedit calitati de lucru cu copii. Ne axam oferta pe directia curriculara oficiala dar fara a neglija nevoile specifice fiecarui copil. Se pune accent pe dezvoltarea comunicarii,cresterea increderii in sine a copilului si optimizarea performantelor sale senzoriale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gradinita Magic Kids SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gradinita Magic Kids SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gradinita Magic Kids SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.202