Direct la continutul paginii »

Hexalina Com SRLSocietatea HEXALINA se adreseaza tinerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, categoriilor defavorizate (etnii minoritare - romi, persoane cu dizabilitati, somerilor de lunga durata). Aceasta societate a fost înfiintata in anul 2004. Misiunea societatii este sprijinirea crearii unei societati libere, caracterizate prin existenta unei forte de munca cu o competitivitate ridicata, cu cunostinte si deprinderi specifice domeniilor in care activeaza si cu o flexibilitate sporita, in contextul integrarii europene si a unei piete a fortei de munca in continua extindere.

1. APICULTOR
2. ASFALTATOR
3. BRUTAR
4. BUCATAR
5. CONFECTIONER PRODUSE TEXTILE
6. CONFECTIONER TAMPLARIE ALUMINIU SI MASE PLASTICE
7. CONTABIL
8. COSMETICIAN
9. ELECTRICIAN RETELE MEDIE SI JOASA TENSIUNE
10. FORMATORContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hexalina Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hexalina Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hexalina Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.246