Direct la continutul paginii »

Welmius SRLinchiriere-remorci.ro este un site al firmei Welmius specializată în servicii de închiriere remorci şi platforme auto.

Având sediul în Cluj, serviciile noastre se adresează tuturor persoanelor care în planificarea traseului logistic au nevoie de o remorcă sau o platformă auto din acest oraş.

Având un parc mare de remorci putem să vă punem la dispoziţie orice tip de remorcă, cu care se pot transporta de la mărfuri uşoare până la vehicule grele de până la 2,5 to.

Puteţi să alegeţi din remorci cu sau fără prelată, cu sau fără sistem de frânare, cu greutate utilă între 500 kg şi 2500 kg, remorci speciale pentru obiecte grele sau voluminoase, remorci transport motociclete, remorci transport ATV , platforme auto pe o singură axă pt. permis cat B, platforme auto dubluax pentru 1 sau 2 autoturisme.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Welmius SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Welmius SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Welmius SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.311