Direct la continutul paginii »

Dyad Compact Grup SRLSocietatea noastra are capacitatea de a prelua lucrari indiferent de complexitatea si dimensiunea proiectului, scopul nostru este de a mentine calitatea serviciilor prestate la standardele tehnice si de executie ridicate si un cat mai bun raport caliatate-pret.

DYAD Compact Grup Bucuresti comercializeaza produse de balastiera si transporta agregate minerale
de balastiera in zona Bucuresti, Ilfov, Arges, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Teleorman, Oltenita, Buzau, Ialomita, Calarasi si Constanta.

Dyad Compact Grup se ocupa cu inchirierea utilajelor de constructii pentru excavari, nivelari, fundatii, canalizari, terasamente, demolari etc, cu personal calificat, la preturi avantajoase, atat in Prahova, Bucuresti, Ilfov, Arges, Oltenita, Giurgiu, Dambovita, cat si in toata tara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dyad Compact Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dyad Compact Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dyad Compact Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.