Direct la continutul paginii »

Rad Trans SRLSocietatea a fost înfiinţată în anul 1994, s-a dezvoltat şi a urmat un curs ascendent în perioada ce a urmat, caştigând o parte importantă din piaţa transporturilor rutiere.

Constructiile, inchirierea de utilaje, reparaţiile auto şi activitatea de salubritate şi întreţinere drumuri sunt activităţi care au acum o pondere mare in cifra de afaceri a societăţii.

Pe lângă transportul cu atotrenuri platformă cu prelată, s-au dezvoltat transporturile speciale, cea mai mare parte a transporturilor în acest moment fiind transportul în cisterne.

Cu un parc diversificat, adaptabil la nevoile pieţii, RAD - TRANS a dezvoltat relaţii de transport spre toate destinaţiile din Europa. Transportăm aproape orice tip de produs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rad Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rad Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rad Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.