Direct la continutul paginii »

Maila Utilaje SRLFondat in anul 2008, Maila Utilaje SRL a parcurs intr-o perioada scurta de timp o dezvoltare accentuata devenind in momentul de fata una dintre cele mai dominante firme firme din sectorul de inchirieri si vanzari de automacarale.

Maila Utilaje is detine pozitia fruntasa datorita cadrului profesional pe care il detine si il dezvolta in permanenta prin traininguri de specializare permanente, astfel ca printre atuurile principale se enumera:

-calitatea;

-personal calificat profesional;

-disponibilitate 7/24ore;

service rapid;

preturi accesibile;

La finele anului 2008, Maila Utilaje SRL si-a ocupat postul de UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT PENTRU ROMANIA a firmei Hidrokon/Turcia, firma care detine 70% din segementul de productie si vanzare de automacarale pe plan internContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Maila Utilaje SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Maila Utilaje SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Maila Utilaje SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.