Direct la continutul paginii »

Verdinvest SRLFirma cu capital privat societatea S.C. VERDINVEST S.R.L. isi desfasoara activitatea in domeniul de prestari servicii, constand in inchirieri utilaje pentru lucrari de constructii, demolari constructii, efectuarea unor lucrari speciale in constructii : subtraversare drumuri,cai ferate si lucrari de carotare in beton.

Excavatoare
Incarcatoare frontale
Buldoexcavatoare
Buldozere
Echipamente pentru sudura
Motopompe
Motocompresoare cu surub
Sisteme turnare, nivelare beton
Spituri si dalti
Generatoare de curent
Remorci, trailere
Schele

-Oriunde este nevoie ca oamenii să lucreze la înălţime apare şi necesitatea asigurării unui spaţiu de lucru în condiţii de siguranţă precum şi accesul uşor către acest spaţiu.

VerdInvest Srl, vă pune la dispoziţie diferite tipuri de containere, tip birou, cu scop depozit, alegerea este a dvs.

Utilitatea acestor tipuri de spaţii mobile este fără discuţie maximă, atât timp cât responsabilul de santier este acolo tot timpul şi supraveghează parcurgerea planului de construcţie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Verdinvest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Verdinvest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Verdinvest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.