Direct la continutul paginii »

Alpha Rent A Car SRLCu un design creat de Giugiaro ItalDesign, Kalos este conceput pentru confortul dumneavoastra. Caracterul practic al masinilor de dimensiuni reduse, stilul si functionalitatea unui MPV - iata o combinatie ideala!

Indiferent daca veti alege varianta hatchback cu 5 usi sau cea sedan cu 4 usi, veti beneficia de un spatiu interior generos si de un echipament standard bogat. Gama de motoare disponibila pentru Kalos va permite sa calatoriti intr-un stil elegant sau sportiv in egala masura.

Un Opel Vectra cu totul nou. Cu linia clasicã a unei limuzine, dinamic, cu o atitudine increzatoare si dragoste pentru detalii, Vectra se remarcã printr-o mobilitate distincta si moderna. Bucurati-va de un automobil care trezeste simturile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alpha Rent A Car SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alpha Rent A Car SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alpha Rent A Car SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.270