Direct la continutul paginii »

Klass Wagen SRLCa furnizor de servicii rent a car CLUJ dorim sa evitam orice neintelegere care poate aparea in relatia cu clientii nostri.

Va recomandam ca de fiecare data cand apelati la astfel de servicii de inchirieri masini sa urmati cateva sfaturi care va pot scuti de neplaceri pe durata si dupa incheierea contractului rent a car.

Klass Wagen a introdus un sistem revolutionar de inchirieri auto, unic in Romania. Daca inchiriati in mod regulat masini pentru angajatii dumneavoastra, atunci oferta noastra pentru companii este special creata si pentru nevoile firmei dumneavoastra.

Vreti sa conduceti o masina, nu sa va ocupati de taxe, asigurari, reparatii, intretinere. Prin leasing operational aveti toate avantajele detinerii unei masini, minus responsabilitatile si cu tot stresul aferente!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Klass Wagen SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Klass Wagen SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Klass Wagen SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.738