Direct la continutul paginii »

Oscar Rent A Car SRLOscar Rent a car este o companie privata, independenta care activeaza in domeniul turismului. Intentia noastra este sa va oferim cele mai bune preturi in domeniu.

Asigurandu-ne cei mai buni colaboratori va putem oferi dumneavoastra cele mai bune servicii. Va punem la dispozitie masini competitive la cele mai bune preturi ale pietei romanesti, fara alte costuri suplimentare.

Vehiculul va fi închiriat conform termenilor si conditiilor specifice. Clientului i se cere sa citeasca cu atentie contractul de închiriere înainte de a-l semna, dându-si astfel consimtamântul.

Vârsta minima necesara este de 21 ani. Soferul trebuie sa aiba un permis de conducere valabil de cel putin 1 anContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Oscar Rent A Car SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Oscar Rent A Car SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Oscar Rent A Car SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.052