Direct la continutul paginii »

Leaseplan Romania SRLLeasePlan este o companie financiara olandeza specializata in administrarea de flote auto.

Infiintati cu peste 45 de ani in urma, am reusit sa devenim furnizorul numarul unu la nivel mondial in domeniul serviciilor de management de flote, activand in 30 de tari. LeasePlan are peste 6000 angajati dedicati sa furnizeze clientului servicii conform motto-ului "it's easier to leaseplan".

De cand si-a inceput activitatea, LeasePlan a administrat zeci de milioane de autovehicule pentru companii cu diverse nevoi si cerinte.

Aceasta diversitate a asigurat o experienta de nepretuit pentru LeasePlan in ultimii 45 de ani si ne-a dat noua capacitatea de a evalua nevoile dumneavoastra si de a veni in intampinarea dorintelor dvs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Leaseplan Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Leaseplan Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Leaseplan Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.147