Direct la continutul paginii »

B & B Invest SRLCu o experienta bogata in domeniu va oferim servicii rent- a car cluj complete, de cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Prin parcul auto Cluj-Napoca va punem la dispozitie o flota variata de automobile noi (autoturisme, microbuze, limusine, autoutilitare ), inchiriere masina aeroport cluj.

La solicitarea clientului oferim servciul de livrare a masinii in toata tara contra unui comision care se calculeaza in functie de distanta la care se face livrarea, inchirieri auto masini cluj.

Indiferent daca sunteti persoana juridica sau persoana fizica, cetatean roman sau strain, nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna vom gasi solutia potivita pentru dumeavoastra, B B inchirieri auto, masiniI cluj, inchiriere masina aeroport cluj.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale B & B Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre B & B Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii B & B Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.777