Direct la continutul paginii »

G.m.h. Trans Impex SRLRENT A CAR GMH IMPEX S.R.L este o companie Rent a Car din Bucuresti care asigura servicii excelente de inchirieri auto pentru toti clientii.

Dupa acest principiu, compania noastra se ghideaza pentru a avea cât mai multi clienti satisfacuti. Atentia noastra este orientata catre asigurarea celor mai bune servicii de închiriere auto si a calitatii flotei noastre de autovehicule.

Compania noastra este orientata atât pentru clientii de afaceri cât si pentru cei care îsi planifica o vacanta.

Full airport transportation for only €35* anywhere in Bucharest and €0.5/km anywhere in the country* VAT included.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale G.m.h. Trans Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre G.m.h. Trans Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii G.m.h. Trans Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.455