Direct la continutul paginii »

Unic Rent A Car SRLSocietatea Comerciala UNIC RENT A CAR SRL este o societate privata infiintata in anul 2004, avand ca obiect principal de activitate inchirierea autoturismelor si utilitarelor de capacitate mica.

Ca activitate secundara, in stransa legatura cu primul obiect de activitate, are si Transporturi terestre de calatori, ocazionale.

Inca din 2004 am incercat sa ne axam pe atragerea unei game cat mai largi de clienti. In primul rand, am intentionat sa incheiem contracte pe o perioada cat mai mare de timp, avand, astfel, siguranta incasarii unor sume de bani substantiale si, implicit, a onorarii obligatiilor fata de stat si fata de furnizori.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unic Rent A Car SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Unic Rent A Car SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unic Rent A Car SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.466