Direct la continutul paginii »

Expert Macarale SRLCu peste 30 de ani experienta in domeniu, firma SC EXPERT MACARALE SRL, se ocupa cu inchirieri de macarale auto, cu operator autorizat. Automacaralele sunt autorizate ISCIR.

1. Automacara TROJSI, 35 T, lungime brat 28 m + 6 m “ gat de lebada “. La 28 m ridica 8 T, cu “ gat de lebada “ 3 T la 34 m.
2. Automacara HYDROM, 18 T, 20 m brat.
3. Automacara ADK, 12,5 T, brat 16 m.
4. Camion cu macara HIAB pentru transport. Macaraua HIAB poate ridica maxim 4,5 tone la o inaltime de 3 metri, iar 1,5 tone la inaltimea de 7 m.


1. Inchirieri automacarale
2. Transport materiale de constructiiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Expert Macarale SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Expert Macarale SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Expert Macarale SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.129