Direct la continutul paginii »

Rolling Stock Company SRLROLLING STOCK COMPANY SA, înfiinţata in anul 2007, este o societate comerciala privata cu capital integral roman, avand ca actionari doua dintre cele mai importante firme de pe piata operatorilor feroviari: Grup Feroviar Roman S.A., membra a grupului Grampet S.A. Romania si Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa „CFR Marfă” S.A.

Materialul rulant este similar cu cel aflat in exploatare in toate tarile europene, vagoanele si locomotivele fiind modernizate, respectand conditiile impuse de legislatia feroviara europeana.

Pentru a oferi garantia asupra materialului rulant pus la dispozitia clientilor sai, ROLLING STOCK COMPANY SA a devenit membra a CUU (Contract Uniform de Utilizare) si UIC (Uniunea Internationala a Cailor Ferate) in cursul anului 2008.


Calitatea managementului firmei este confirmata prin Certificatul privind implementarea si mentinerea unui sistem de management integrat al calitatii, eliberat de organismul de certificare TUV Austria la inceputul anului 2009.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rolling Stock Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rolling Stock Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rolling Stock Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.705