Direct la continutul paginii »

Ioni & Cata Athletic SRLInfiintata in anul 2004, Sc Ioni & Cata Athletic SRL a devenit un partener de incredere al firmelor din judetul Arges oferind spre inchiriere o gama larga de utilaje pentru constructii la cele mai competitive preturi din piata.

Preocuparile noastre constante sunt calitatea, performanta, seriozitatea si promptitudinea, ceea ce a condus la consolidarea cu fiecare an a imaginii societatii.

Construim cu grija , folosind utilaje si tehnici moderne , pentru a satisface exigentele clientilor nostrii. Astfel, pas cu pas, ne construim un nume oferind seriozitate si profesionalism.

Societatea noastra va pune la dispozitie o gama completa de utilaje de constructii iar echipa noastra de profesionisti va ajuta in alegerea si functionarea utilajelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ioni & Cata Athletic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ioni & Cata Athletic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ioni & Cata Athletic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.969