Direct la continutul paginii »

Underground Construct SRLSC UNDERGROUND CONSTRUCT SRL este o companie cu capital privat care actioneaza pe piata constructiilor inca din anul 2003.

Underground Construct Chitila, Jud. Ilfov - Inchirieri utilaje de constructii si executie lucrari de constructii.

Oferim pentru inchiriere utilaje de constructii profesionale si punem la dispozitie deserventi - personal calificat pentru utilajele din parcul propriu.

Suntem specializati in inchirierea utilajelor de constructii si in executarea de lucrari de excavatii, nivelari, decopertari si servicii deszapezire.

Parcul nostru de utilaje este dotat cu automacarale, buldoexcavatoare, buldozere, autobasculante, cilindru compactor, incarcatoare frontale, si excavatoare.

Din punct de vedere al resurselor umane, urmarim formarea si pregatirea permanenta a personalului considerand ca principalul capital al unei societati sunt oamenii.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Underground Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Underground Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Underground Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.124