Direct la continutul paginii »

V & I Integral SRLEditura V&I Integral a fost infiintata in 1993, este acreditata de catre CONSILIUL NATIONAL AL CERCETARII STIINTIFICE DIN INVATAMANTUL SUPERIOR DIN ROMANIA si se bucura de colaborarea cadrelor didactice din diferite segmente educationale.

In prezent editura se bucura de un portofoliu amplu si sta in continuare la dispozitia "beneficiarilor" sai cu noi lucrari de calitate corespunzatoare din punct de vedere psihopedagogic, avand in studiu extinderea modului de difuzare.


De asemenea cadrele didactice si persoanele interesate de educatia celor mici au gasit lucrari care s-au dovedit a fi deosebit de interesante - unele dintre lucrari, cu regim de manual scolar, fiind deosebit de cautate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale V & I Integral SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre V & I Integral SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii V & I Integral SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.551