Direct la continutul paginii »

Miniped SRLAvand in componenta sa persoane cu indelungata experienta in materie, Editura MINIPED si-a inceput activitatea in anul 2002 si are ca profil prioritar editarea de lucrari de mic tiraj sau periodice cu continut psiho-pedagogic.

Inca de la infiintare, Editura a preluat si continua sa publice Revista "Invatamantul primar" fondata in anul 1995 de d-na Lector Universitar Dr. RODICA GARLEANU. Din anul 2006 revista "Invatamantul prescolar" apare in serie noua, beneficiind de o noua prezentare grafica si de abstracte in limbile franceza si engleza.

Din anul 2005 apare si Revista "Laborator metodic", care se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul prescolar.

Lucrarile publicate au fost incluse in bibliografia recomandata de catre MEC pentru pregatirea profesionala a cadrelor didactice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Miniped SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Miniped SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Miniped SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.351