Direct la continutul paginii »

Andersen Media SRLAcest proiect mediatic îşi propune să pună la dispoziţia publicului informaţii complete despre oportunităţile de formare profesională disponibile după terminarea liceului: facultăţi, masterate, şcoli postliceale, cursuri de specializare.

Redacţia noastră colectează în mod permanent aceste date printr-o legătură directă cu structurile de învăţământ.

Proiectul ”Şcoli şi Examene” este astăzi în România cel mai eficient mijloc de promovare pentru instituţiile de învăţământ superior, un proiect care este prioritar în bugetele lor de promovare, deoarece atinge în modul cel mai exhaustiv tocmai publicul interesat de educaţie, la cel mai mic cost.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Andersen Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Andersen Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Andersen Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.977